Ben jij ook zo’n fan van design woonaccessoires?

Accessoires maken een onvolmaakt huis compleet of het een klassiek interieur heeft, industrieel, minimalistisch of modern. Geen enkel huis is compleet zonder trendy woonaccessoires, dat maakt de finishing touch. Decoratieve accessoires zoals fotolijsten, prenten, vazen,schilderijen en andere interieur benodigdheden.

Door trendy woonaccessoires krijgt ieder huis een diepere identiteit. De klassiek uitstraling kan door antieke voorwerpen te plaatsen samengaand met kunst. Zo kan men Europese invloeden toepassen, Amerikaanse, Victoriaanse of Indonesische elementen. Kalmerende tinten brengen in elke kamer een ontspannen sfeer, denk daarbij aan rustig blauw of groenblauwe elementen.

Men kan stylen door middel van kunst aan de muur te hangen, spiegels, kandelaars, kaarsen, gordijnen, klokken en tal van ander accessoires die uw woning verfraaien. Paars is een mooie decor kleur, lavendel of lila, visueel niet overweldigend maar wel elegant en trendy. Indien u van een klassiek zwart-wit uiterlijk houdt dan kunnen design accessoires een zwart wit interieur bewerkstelligen. Denk daarbij aan een zwart-wit servies mooi gedecoreerd op een site table. Mooie keramische potten op de grond of een design bijzettafel met mooi zwart-witte keramiek.

Metallic geïnspireerde decor en accessoires zijn de trend voor dit jaar, maar ze blijven ook tijdloos. Uw huis ingericht in een strakke moderne stijl met metalen afwerkingen met daarbij de passende trendy accessoires zoals een tinnen vaas afgewerkt met zilver of goud. Mensen worden aangetrokken tot glimmende dingen of het een fotolijst of vaas betreft, glimmend staat voor verfijning en klasse. Denk aan metallic kandelaars, schansen, lampen, hangers en kroonluchters.

Een onafgewerkte kamer wordt bruikbaar en comfortabel met de juiste accessoires. Denk aan ruimtes zoals keukens, slaapkamers, woonkamers, badkamers, serres, kantoorruimtes of display ruimten. Iedereen heeft wel een bepaalde voorstelling hoe hun droomhuis er uit moet komen te zien. Vaak bepaalt een kleurtje verf, leuke schilderijen, trendy accessoires de toon van een leefruimte.

Maak een ruimte levendiger door kleurrijke accenten, maak een nieuw kleurenschema voor de keuken of slaapkamer en durf te experimenteren. Maak gebruik van ongebruikte ruimtes, zet een mooie vaas onder een schuine dakrand of muur of gebruik dozen en manden om losse items te organiseren. Update kamers zodat er een uitnodigend gevoel ontstaat.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*